Hjem | Menuer | Rosengårdens menuer | Gourmet buffet
Laksetatar med ristet rugbrød og rygeost.
Varmrøget laks på plukket salat med avokado og rejer.
Store rejer stegt i krydderurter på tomat cous cous.
Fanø skinke med grillede artiskokker.
Helstegt filet af dansk frilandskalv.
Cremet kalvesky med sennepskorn.
Ristede små kartofler med krydderurter.
Sæsonens udbud af grønt.
2 lækre salater.
Modne oste med pærekompot og knækbrød.
Brombærkage med crumble.
Passionsfrugt bavarois.
Rosengårdens hjemmebagte surdejsbrød og dip.
Minimum 8 personer.
Kjølvejen 42,
Hornbæk
8920 Randers NV
Tirsdag til torsdag: 10 til 17
Fredag: 10 til 18
Lørdag: 10 til 14
Søndag og mandag: LUKKET